Storbrand i Göteborg

Inatt startade en stor brand vid Hjalmar Brantingplatsen i Göteborg, branden som troligtvis var anlagd ödelade en större fastighet där sju företag var belägna som alla drabbades av en katastrof.

Tyvärr är risken för konkurs för företag som drabbas av större bränder väldigt stor eftersom det tar lång tid att få igång verksamheten igen. Att vara bra försäkrad är naturligtvis viktigt, men detta räcker tyvärr ofta inte.

Ett bra sätt att minska risken för en totalskada vid en brand är att installera ett brandlarm som förutom att minska risken för materiella skador, även räddar liv. Ett bra tips så här i sommaren är att ni som läser detta tar kontakt med er säkerhetsleverantör för att be om ett förslag på att komplettera skyddet på ert företag med ett brandlarm. Detta är ett billigt sätt att sova lugnare om natten!

Vi på Monitor är experter på alla typer av teknisk bevakning, alltså även brandlarmslösningar. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig och ditt företag. Vi är bemannade hela sommaren och vi nås på telefon 031-63 65 00 eller via mail kundservice@monitor-larm.se. 

BILD: STEFAN LONCAREVIC via GP