Johan Fagerström, Verksamhetsschef Sohlberg Buss

Enkelt och roligt att göra affärer med Monitor Larm & Bevakning

Vi på Monitor är väldigt glada över att än en gång fått förtroendet att göra en säkerhetsinstallation till er på Sohlberg Buss. Denna gång skedde installationen i Staffanstorp i Skåne, vilket blir den tredje anläggningen vi gör åt er. Vad var det som gjorde att ni valde att fortsätta samarbetet med Monitor?

– Förutom att det är enkelt och roligt att göra affärer med Monitor så spelar ju själva systemet en avgörande roll. NOX-systemet gör det lätt att administrera mina anläggningar och ger mig som ansvarig en god överblick.

Ni har valt vår avancerade integrerade säkerhetslösning NOX för samtliga anläggningar, kan du med ett par ord beskriva varför ni tycker om detta system?

– Det förenklar min vardag massor. Jag kan genom några enkla klick i systemet öppna och stänga dörrar, begränsa tillgången till våra lokaler eller ge en hantverkare tillfällig tillgång.

Idag vill många kunder slippa hantera nycklar, vilket är en positiv konsekvens av att välja NOX. Vad har den möjligheten betytt för er?

– Idag har vi 100% kontroll på vilka som har tillgång till våra lokaler, och det är otroligt skönt!

Ni har valt att administrera alla era anläggningar med vår grafiska programvara där ni kan se ritningar över era fastigheter och alla dess ingående delar i säkerhetslösningen. Kan du kort beskriva fördelarna för er med denna möjlighet?

– Att jag på ett och samma ställe kan administrera allt. Det ger mig kontroll och överblick.

Som helhetsleverantör erbjuder vi våra kunder att ta ansvar för allt från installation till utryckning. Hur ser ni på Sohlberg på denna möjlighet?

– Väldigt skönt att ha EN motpart som tar ansvar för alla delar i lösningen!

Om du skulle välja tre värdeord som beskriver Monitor som helhetsleverantör, vilka skulle det bli?

– Lätt, Vänligt, och Personligt.