Ett stort tack för ert förtroende!

Jag och mina kollegor på Monitor Larm & Bevakning vill tacka er kunder för ert förtroende och er tillit – att låta oss hjälpa er med säkerhetslösningar!

Efter ett intensivt första halvår ser vi nu fram emot sommarledighet. Vi har en välfylld orderbok och ett antal spännande projekt att leverera efter sommaren och under hösten. Vi noterar också att allt fler företag lägger stor vikt vid förberedelsefasen inför sina upphandlingar, vilket är en glädjande trend. En väl utförd upphandling leder till bra resultat. Dessutom uppskattar vi, som entreprenör och säkerhetsrådgivare, när kunden är tydlig: det ställer krav på oss som leverantör – vilket vi är väl rustade för – och säkerställer att bägge parter förstår varandra; att vi levererar exakt det ni efterfrågar.

Vidare har vi ett ökat antal förfrågningar från mindre företag där upphandlingsdokument inte är nödvändigt men där vi med stor framgång har hittat ett mycket prisvärt och smidigt alternativ till vad den traditionella säkerhetsbranschen brukar leverera. Vi tycker det är kul med feedback från både nya & befintliga kunder och få höra att våra lösningar är omtyckta och att de har en hög kundnytta.

Till hösten ser vi att vi kommer att behöva stärka resurserna ytterligare och utöka vårt team på Monitor. I första hand innebär detta fler tekniker som kan hjälpa våra kunder. Vi ser fram emot hösten – med allt vad den innebär, men först skall vi njuta av solen, fiska några krabbor & givetvis äta glass.

Vi önskar er alla en riktigt bra & avkopplande sommar!

Martin Dennås
VD Monitor Larm & Bevakning