Consat väljer NOX

Consat väljer NOX systems

Denna vecka påbörjar Monitor installationen av ytterligare ett större projekt där kunden, Consat AB, valt vår integrerade säkerhetslösning NOX. Ingenjörsbyrån, med säte i bland annat Partille och på Lindholmen, hade ett stort behov av att modernisera sina två kontor med en nyckelfri lösning där både inbrottslarm, brandlarm och passersystem ingår i en enda modern plattform.

NOX erbjuder oöverträffade visuella möjligheter där kunden enkelt får en överblick över sina system på en touchdator med alla ingående komponenter synliga på en ritning över byggnaden. Dessa symboler är dessutom aktiva så att man genom att klicka på varje enskild komponent kan göra en rad olika saker, såsom att se dess status eller kanske fjärröppna en dörr. Samma möjligheter erbjuds också i appar för smartphones, vilket innebär att man som kund lätt kan få en väldigt bra helhetssyn över sin aktuella säkerhetslösning. Tryggt, enkelt och bekvämt.

Monitor tackar Consat för förtroendet och ser fram emot att inom kort få lov att överlämna ytterligare en NOX-anläggning till en nöjd kund.

Vill du läsa mer säkerhetslösningen som låter dig förenkla, digitalisera och fritt anpassa i ett och samma system? Se här!