Personer i rörelse, säkerhet

Hur säkert är ditt bemannade kontor?

Varje vecka blir vi påminda om att uppdatera it-utrustning, mjukvaror och brandväggar för att inte riskera att drabbas av hot utifrån som kan bidra till problem och skador. När kontoret är obemannat är det viktigt att ha ett säkerhetssystem som gör att inbrott detekteras och att rätt insats snabbt påbörjas. Ett sådant system ses som en självklarhet på de flesta kontor. Men när såg ni senast över säkerheten för när kontoret är bemannat?

Personer i rörelse ger säkerhetsutmaningar

I dagens kontorslandskap är det ofta mycket folk i rörelse och det kan vara svårt att märka om obehöriga personer befinner sig i lokalen. Att kombinera säkerhet och den dagliga ruljansen kan vara en utmaning: dörrar skall vara låsta för den obehöriga, men lätta att passera för den med behörighet. Nödutgångar skall vara låsta när det är obemannat och olåsta när det är bemannat. Det behövs alltså ett säkert och effektivt låssystem – samtidigt som det ska vara smidigt och enkelt för behöriga att passera.

Tilldela access digitalt

Med hjälp av Parakey kan ni säkerställa att rätt person tilldelas tillträde till rätt dörr vid rätt tidpunkt. En fördel i jämförelse med fysiska nycklar är att den som behöver öppna dörr, port eller grind kan med Parakey få tillträde helt digitalt genom att få sin behörighet direkt i appen – kostnadseffektivt, enkelt och flexibelt! Denna digitala nyckel gör att du enkelt kan dela ut nycklar till konsulter eller tillfälliga besökare – en nytta som sparar tid och pengar för den som hyr ut kontor eller andra lokaler.

En skräddarsydd lösning för ert kontor

Med vår tjänst Tryggt & Enkelt hjälper vi dig att skydda ditt kontor dygnet runt, både när det är bemannat och obemannat. Ni kan känna er lugna med en lösning som garanterat fungerar: vi sköter allt från installation till utryckning och ser till att inga otillåtna händelser sker utan åtgärd.

Är du nyfiken på den optimala säkerhetslösningen för ditt kontor? Låt våra experter hjälpa dig med en grundlig och kostnadsfri säkerhetsgenomgång så får du reda på vad just ditt kontor behöver!

Läs mer om tjänsten Tryggt & Enkelt här!

Läs mer om Parakey här!