monitorlarm

Vi stoppar tjuven med den senaste tekniken

Med våra certifierade säkerhetslösningar kan vi skydda personal, material och ekonomiska värden. Vi jobbar alltid för att optimera våra säkerhetssystem och hitta nya tekniska lösningar för att stoppa tjuven. Vi är ett säkerhetsföretag och teknik är vårt verktyg.

Den senaste innovationen som tagit oss med storm är en värmekamera som hjälper väktaren att hitta inkräktaren i mörker. Vid utryckning använder väktaren sig av värmekameran och scannar av området för att så snabbt som möjligt se var inkräktaren befinner sig och kan därför hitta personer som gömmer sig exempelvis på byggställningar. Något som är väldigt svårt att se med blotta ögat – framför allt om det dessutom är mörkt.

Bara det senaste halvåret har det hänt en hel del på teknikfronten och många kunder hör av sig för att uppgradera till de senaste säkerhetslösningarna. Vi gillar smarta lösningar och idag vill vi, förutom värmekameran, särskilt lyfta två produkter. Smart DNA är en spray med en unik DNA-kod som lagras i en databas tillsammans med en ägare. Du kan märka allt från mindre elektronik och privata värdesaker till verktyg, maskiner och metaller. Till skillnad från den tidigare metoden med gravering så slipper du fula märken, smart va? Precis som vår kameraövervakning Smartcam som inte bara spelar in video – systemet reagerar direkt när en otillåten aktivitet äger rum och kan dessutom skilja på människor och andra objekt såsom rådjur, bilar och fladdrande presenningar. Med kameraverifiering behöver väktaren endast åka på skarpa händelser, det vill säga mänsklig aktivitet eller då ett otillåtet fordon upptäckts. Vi kan alltså garantera att det inte blir några onödiga utryckningar.

Kontakta oss om du vill se över din säkerhetslösning eller uppgradera till den senaste tekniken oavsett om du vill kunna avbryta ett eventuellt stöldförsök med vår dimkanon, öka säkerheten med nyckellöst passersystem eller stöldmärka dina ägodelar med DNA-spray.