Stilrent, funktionellt och smidigt – Dinbox.

Öka säkerheten – enklare och smartare

Lundborg Fastigheter bedriver fastighetsförvaltning av lägenheter och företagslokaler i centrala Göteborg. Efter tre inbrott kände de att säkerhetsåtgärder måste vidtas. Deras första tanke var att byta lås och bara installera en ny enklare modell av porttelefon, men så kom de i kontakt med oss på Monitor och Dinbox och förstod att de kunde öka säkerheten med hjälp av ett digitalt passersystem. Efter att ha läst på om fördelarna frågade de hyresgästerna om de var intresserade av att uppgradera passersystem mot en hyreshöjning. Hyresgästerna var eniga och sen i somras bor och jobbar de i smartare fastigheter.

Tim Lundborg, förvaltare på Lundborg Fastigheter, säger att Dinbox egentligen inte var jämförbar med de traditionella lösningarna utan det som avgjorde var att detta var något nytt: ett digitalt passersystem med enkel administration, digitala bokningstavlor och dessutom till ett bra pris.

Administrera Dinbox var du än befinner dig

Paketet som de köpt via oss på Monitor innefattar elektroniska nyckelbrickor, digitala informationstavlor och bokningstavlor för exempelvis tvättstugan. Som förvaltare värdesätter Tim att han kan administrera allt på distans genom att bara gå in på en webbsida via vilken dator eller mobil som helst. Smidigt. Eller som en av deras hyresgäster uttryckte det: fräckt!

Det är många som hör av sig till oss på Monitor för att öka säkerheten i sina bostadshus. Vårt svar är alltid: ett modernt passersystem. En uppgradering innebär många fördelar. Inga fler nycklar på vift, hyresgästerna kan boka tvättid på bussen och förvaltaren sparar tid då all administration sker i molnet. Klicka här om du vill veta mer eller hör av dig till oss för en offert.