Tre snabba med Mattias Ackers på Evolabel

Hur såg säkerheten ut innan ni kom i kontakt med Monitor?
Vårt gamla säkerhetssystem installerades i samband med att fastigheten byggdes i mitten av 80-talet. Så vi var i stort behov av modernisering. Dessutom är vi flera företag som delar på fastigheten, vilket innebar en del utmaningar med tanke på bland annat nödutgångar. Vi upptäckte snabbt att våra behov var lite utöver det vanliga.

Varför valde ni oss på Monitor?
Jag lät flera leverantörer presentera sina säkerhetslösningar, men det visade sig ganska snabbt att Monitors lösning var i en helt annan klass.  De tog sig an uppdraget på ett väldigt professionellt sätt genom att presentera en förnuftig och balanserad lösning som helt stämde överens med vår målbild. De förstod oss.

Om vi spolar fram bandet till i dag – hur känns säkerheten nu?
Mycket bra. Monitor installerade ett heltäckande, flexibelt lås- och larmsystem som heter NOX. Det visade sig snabbt vara ett klokt val. Bara några veckor senare hade vi nämligen ett inbrottsförsök där de försökte ta sig in på två olika ställen. Larmet gick och inbrottet avbröts. Vaktbolaget var här inom 10 minuter. Vi är kort sagt väldigt nöjda.

Evolabel utvecklar, tillverkar och säljer industriella skrivare som både är säkra och enkla att använda. Här kan ni läsa mer om Evolabel: http://www.evolabel.com/

Vill du veta hur vi på Monitor kan hjälpa just dig? Klicka här.