Fånga på film

Säkerhetslösningar för er som vill skydda personal, lokal och material samt önskar identifiera förövaren.

 

fanga pa film_vit_90px

Skydda tillgångar med kameraövervakning

På Monitor Larm har vi säkerhetslösningar som hjälper er skydda både personal, materiella tillgångar och givetvis identifiera förövare. Med vår tjänst Monitor Smartcam får du en aktiv kameraövervakning – ett system som agerar direkt när det sker en otillåten aktivitet. Du undgår falsklarm och därmed onödiga kostnader. Har du en lokal eller ett behov av fast observation kan vi lösa detta med exempelvis CCTV kamerabevakning.

Kameraövervakning CCTV

Kameraövervakning används till fast observation av begränsade områden och lokaler eller vid produktionsprocesser. Föremål för observation kan vara moment i en produktionslinje, butikslokaler, personalentré, parkeringshus, fritidshus, obemannat lager, kassalinjer, nödutgångar o.s.v.

Fördelar

Två filmer om nyttan med kameraövervakning

Här är två korta filmer som påvisar nyttan med kameraövervakning, en smart lösning som ökar säkerheten i en rad branscher. Första filmen jämför larm med och utan kamera, andra filmen visar samlade klipp över olagliga företeelser som tack vare kameror kunde stoppas.

Monitor Smartcam

Monitor Smartcam är aktiv kameraövervakning när den är som bäst. Ordet ”aktiv” syftar till att det inte bara är en kamera som spelar in video – systemet agerar nämligen direkt när otillåten händelse äger rum. Aktiv kameraövervakning är samlingsnamnet på avancerade tekniska lösningar för bestämda bevakade områden från det att en kamera tar upp en bild till det att en väktare är på plats för att gripa inkräktaren. Produkten, som Monitor är återförsäljare för, kommer från Mindmancer, som är marknadsledande inom gebitet.

Fördelar

Boka ett besök

Kontakta oss

Teknisk försäljning
031 63 65 00

Fyll i dina uppgifter.


Monitor erbjuder helhetslösningar

Många tjänster – ett avtal
Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Läs mer

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer