Helhetslösningar

Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Många tjänster -
ett avtal

Traditionellt sett så installeras, administreras och hanteras säkerhetslösningar var för sig. Som minst brukar det för kunden resultera i fyra separata avtal. Ett för larminstallatören som installerar och sköter larmet efter köp, ett för larmcentralen som tar emot och reagerar på larm dygnet runt, ett annat för vaktbolaget som vid oförutsedda händelser ser till att ta sig till den plats där larmet går och ett fjärde för telekommunikationen som omger larmet och säkerställer så att signalen från larm till larmcentral fungerar.

Trots att det här arbetssättet är norm i vår bransch har Monitor valt att samla alla säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Det betyder att ni för en fast kostnad får all hjälp ni behöver, av en och samma leverantör. Det är vi som installerar larmet, hanterar uppkopplingen, skickar väktare samt kontaktar larmcentralen. Vi har inga dolda kostnader och räknar inte antalet samtal eller utryckningar. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er.

Om den totala summan för de säkerhetslösningar ni väljer inledningsvis känns för hög erbjuder vi dessutom budgeterbara lösningar. Något som många av våra befintliga kunder uppskattar och använder flitigt. Läs mer om våra finansieringslösningar här.

Kontakta mig

Våra säkerhetslösningar är budgeterbara, så att du inte behöver tumma på kvaliteten. Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri säkerhetsgenomgång och budgetförslag.


Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer