Industri, Lager & Verkstad

Industri och verkstad har ofta stora lagervärden och ibland brandfarlig verksamhet. Verksamheten är dessutom ofta placerad i industriområden som är avfolkade på nätter och helger, vilket gör att stora utomhusytor måste bevakas. Vi på Monitor hjälper er gärna att analysera verksamhetens risker för att sedan sätta samman en skräddarsydd säkerhetslösning.

Säker verksamhet dygnet runt

I verksamheter med stora ytor, diverse maskiner och värdefulla material vill man gärna ha koll på vilka personer som vistas på området för att minska risken för stöld, skadegörelse och personskador till exempel. Det är även viktigt att bevaka området nattetid och snabbt få kontakt med en väktare. Vid yttre störningar så som vattenskador, överhettade servrar eller bruten uppkoppling ska vald säkerhetslösning även se till att störningarna inte leder till dyra produktionsstopp.

Passersystem och kamera-bevakning förebygger

För att säkerställa att det enbart är rätt personer som har tillgång till industrin, lagret eller verkstaden erbjuder vi passersystem. Dörrar förblir låsta dygnet runt, identifikation sker med passerbrickor och administration sköts enkelt på distans via valfri mobil enhet eller dator. Till passersystemet kan vi dessutom koppla en kamera med rörelsedetektor för att identifiera förövare eller larma vid skada. Och för att förhindra produktionsstopp är produktionsövervakning eller temperaturmätare till exempel två viktiga, förebyggande lösningar. Vi rekommenderar självklart brandlarm i de verksamheter som hanterar brandfarliga ämnen.

En film om nyttan med passersystem

Här är en kort film som påvisar nyttan med passersystem, en smart lösning som ökar säkerheten inom er bransch.

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer

Få en offert

Kontakta vår expert

Kjell Svensson, Teknisk försäljning
031 63 65 08

Fyll i dina uppgifter.