Nöjda kunder

I en nyligen gjord marknadsundersökning bad vi våra kunder att bedöma oss utifrån olika aspekter. Vi kan stolt konstatera att majoriteten av kunderna lämnade positiva kommentarer. Nedan kan du läsa vad ett axplock av dessa nöjda kunder säger om oss och våra tjänster.

BRF och flerfamiljshus

 • Vi på KAB förvaltar och äger fastigheter och många av våra kunder uppskattar vår långsiktighet så att de kan känna sig trygga med sin fastighetsägare. Precis på samma sätt upplever vi Monitor som leverantör, förutom deras kompetens och bra helhetslösningar uppskattar vi långa relationer med våra leverantörer.

  Anna Andersson, Vice VD, KAB Fastigheter
  Samla säkerhetenRädda livFånga på filmStoppa tjuven

Bygg och anläggning

 • F O Peterson har oftast många byggprojekt igång samtidigt och då är det viktigt för oss att använda oss av en säkerhetsleverantör som är flexibel och smidig att jobba med – som Monitor. Att de dessutom erbjuder en helhetslösning inom byggbevakning ser vi som en rejäl extra bonus.

  Robert Lönn, Arbetsledare, F O Peterson
  Samla säkerhetenFånga på filmStoppa tjuven

Handel och butik

 • För oss på Kajs är det väldigt viktigt att vi kan erbjuda både hög säkerhet samtidigt med öppna och inbjudande butiker. Monitor har hjälpt oss att uppnå detta på ett väldigt bra sätt genom att vi har både jalusi och inbrottslarm i butikerna.

  Martin Johansson, VD, Kajs
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenFånga på filmStoppa tjuven
 • Vi på Panache värdesätter att Monitor även ser till att vi är anslutna till larmcentral och att en väktare kommer när larmet går. Det känns tryggt att få en helhetslösning från en och samma leverantör.

  Pontus Magnusson, Vice VD, Panache
  Samla säkerhetenAktiv larmkollStoppa tjuven

Hälso- och sjukvård

 • När Järnhälsan skulle renovera och bygga om våra gamla lokaler så ville vi samtidigt se till att de nya blev både säkra och ändamålsenliga. Vi ville ha både brandlarm, passersystem och inbrottslarm. Monitor fick förtroendet dels för att de kunde erbjuda rätt lösning, dels för att de redan varit en trogen leverantör till oss sedan många år.

  Robin Glenvik, Ekonomichef, Järnhälsan
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollRädda livStoppa tjuven
 • Kvartersklinikerna finns på flera olika adresser i Göteborg och förr oss var det viktigt att bara ha en och samma leverantör på alla adresserna. När vi dessutom kunde få en leverantör som kunde hjälpa oss med hela säkerhetslösningen var Monitor ett enkelt val.

  Nilgon Pirooz, Business Controller på Kungsportsläkarna och Kvarterskliniken
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollRädda livStoppa tjuven

Industri, lager och verkstad

 • Förutom att det är enkelt och roligt att göra affärer med Monitor så spelar ju själva systemet en avgörande roll. NOX-systemet gör det lätt att administrera mina anläggningar och ger mig som ansvarig en god överblick.

  Johan Fagerström, Verksamhetsschef, Sohlberg Buss
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollNOX integrerat säkerhetssystemRädda livFånga på filmStoppa tjuven
 • När Aarsleff skulle bygga nytt kontor bredvid vår maskinverkstad, var det väldigt viktigt att få en säkerhetsleverantör som erbjuder en helhetslösning. Monitors styrka är just detta, de har hjälpt oss med allt från inbrottslarm, brandlarm och passerkontroll till att de tar hand om larmcentral, väktartjänster och serviceåtaganden.

  Lars Östergren, Kontorschef, Aarsleff
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollRädda livStoppa tjuven

Kontor

 • På Akzo Nobel har vi en mängd människor som rör sig i våra byggnader och därför behöver vi både passerkontroll och inbrottslarm som är enkla att hantera och administrera. Monitors lösning erbjuder just detta – vi fick allt från samma leverantör smidigt och enkelt.

  Lennart Berg, IT ingenjör, Akzo Nobel
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenStoppa tjuven
 • När det var dags för oss på Chalmers Innovation att byta ut vårt gamla omoderna larm föll valet på Monitors totallösning som omfattade både inbrottslarm, passersystem såväl som tillhörande servicetjänster. Enkelheten som detta innebär för oss är värt hur mycket som helst

  Lise-Lotte Bergsten, Fastighetsansvarig, Chalmers Innovation
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenStoppa tjuven
 • Vi på Jeppesen har stora lokaler och många konsulter i lokalerna, vilket ställer stora krav på att säkerhetssystemet är enkelt att hantera. Vi har valt Monitor för att de levererar en helhetslösning omfattande inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakning och larmmottagning som uppfyller våra krav.

  Dan Carlström, Säkerhetsansvarig, Jeppesen
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenRädda livFånga på filmStoppa tjuven
 • För oss på Synneby är kontakten med våra kunder i fokus. Vi behöver en totallösning av säkerhetssystem så att våra revisorer och konsulter inte behöver lägga ner tid på att lära sig hur larmet fungerar. Monitor levererade ett system exakt enligt vår kravspecifikation.

  Daniel Ljungberg, Godkänd revisor, kontorsansvarig, Synneby Revisionsbyrå
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollRädda livStoppa tjuven
 • QRTECH utvecklar elektronik och mjukvaror till kunder som ofta ställer höga krav på vår förmåga att säkerställa hög säkerhet och sekretess. I samband med QRTECHs flytt till nya större lokaler beslutade vi oss för att upphandla nytt larm- och passagesystem. Monitor har inför och under upphandlingen visat prov på stor förståelse för våra frågeställningar och kommit med konstruktiva förslag på kostnadseffektiva och funktionella lösningar. Det har varit en iterativ process där vi stegvis närmat oss den slutliga systemlösningen

  Bengt Nordén, Managing Director Qrtech
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollStoppa tjuven

Kyrka och församlingar

 • Brämaregårdens kyrka och församlingshem samt församlingshemmet vid Lundby gamla kyrka har många verksamheter med många besökare vilket så klart ställer krav på att det både är öppet och inbjudande samtidigt som vi vill kunna sova gott om natten väl förvissade att det är låst och larmat när det ska. Monitors lösning med både passersystem, brandlarm och inbrottslarm ger oss just denna fördel.

  Magnus Evensth, Klockare/Ekonomiansvarig, Brämaregården/Lundby kyrka
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenAktiv larmkollRädda livStoppa tjuven
 • Svenska Kyrkan i Mölndals bedriver verksamhet i byggnader av olika slag, allt från moderna till medeltida. Något som ställer höga krav på såväl funktion som flexibilitet av våra säkerhetslösningar. Eftersom Monitor erbjuder bra lösningar med både teknik och helhetsansvar kändes det naturligt för oss att låta dem ta hand om våra kulturskatter.

  Håkan Sträng, Säkerhetstekniker, Svenska Kyrkan Mölndal
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenRädda livFånga på filmStoppa tjuven

Offentlig verksamhet

 • När Kungsbacka kommun väljer säkerhetsleverantör är några av kriterierna att de är både prisvärda och kompetenta, vilket i högsta grad gäller för Monitor. Monitor har under flera år försett Kungsbacka kommun med passersystem på flera av våra anläggningar.

  Göran Jornevald, Upphandlare Kungsbacka kommun
  Skippa nyckeln
 • När Mölndals kommun återigen stod inför sommarlovsledigheten insåg vi att vi antagligen skulle få ta hand om en massa skadegörelse och nedskräpning på våra förskolor och skolor. Då kom Monitor med ett förslag på en aktiv teknisk bevakning, som efter utvärdering nu visat sig ha minskat våra befarade problem rejält. Vi kan därför rekommendera dem till alla andra med fastigheter med liknande problem.

  Carina Andersson, Säkerhetstekniker, Mölndals Kommun
  Stoppa tjuven

Skola och utbildning

 • Chalmers tekniska högskola består av en stor mängd olika byggnader som alla behöver skyddas. Monitor har sedan många år varit oss behjälpliga i detta arbete och deras tekniker är fantastiskt bra på att ge oss de lösningar vi behöver och dessutom ser de till att allt fungerar som det ska.

  Ulf Redsäter, Fastighetsansvarig, Chalmers Tekniska Högskola
  Samla säkerhetenRädda livStoppa tjuven
 • När vi på Drakbergsskolan gjorde vår stora efterlängtade renovering så ville vi även passa på att ta ett samlat grepp om säkerheten också. Förutom inbrottslarm och brandlarm så har vi även sett till att skydda skolan mot vandalisering och skadegörelse med Monitors smarta kameraövervakning. Dessutom tar Monitor hand om larmcentralstjänster och larmutryckningar, vilket förenklar vår administration rejält.

  Gudrun Elfström, Rektor, Drakbergsskolan
  Skippa nyckelnSamla säkerhetenRädda livFånga på filmStoppa tjuven

Många tjänster -
ett avtal

Hos oss samlar ni säkerheten under ett avtal. Vi installerar, administrerar och hanterar alla säkerhetslösningar ni väljer utan dolda kostnader eller dyra mellanhänder. Vi ser även till att skicka väktare till den plats som larmat och sköter all kontakt med larmcentralen. Vilket med andra ord betyder att ni får all hjälp ni behöver, av en och samma leverantör.

Helhetslösningar

Brett utbud – för alla säkerhetsbehov

Vi har säkerhetslösningar som passar både stora och små, lokaler, företag och hem. Lösningarna fungerar var för sig eller kan sammankopplas och administreras från en enda enhet. Med mer än 20 års erfarenhet kan vi dessutom skräddarsy lösningar efter era önskemål och hjälper er gärna att se över ert säkerhetsbehov.

Vår certifiering -
din trygghet

Monitor Larm är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm enligt SSF 130. Det betyder i korthet att vi har kunskap och utrustning för att se till så att personal, material och ekonomiska värden är väl skyddade enligt rådande standarder. Det betyder också att vi uppfyller försäkrings­bolagens krav på säkerhet vilket gör dig trygg om något mot förmodan skulle hända.

Certifieringar