Offentlig verksamhet

Där offentlig verksamhet bedrivs handlar det ofta om lokaler där många människor vistas samtidigt. Detta ställer höga krav på säkerhetslösningen. Vi på Monitor är experter på säkerhetslösningar.

Göteborgs Konserthus

Från tidskrävande säkerhetslösningar till ett integrerat säkerhetssystem optimerat för fastigheten.

Vi på Monitor fick äran att uppdatera säkerhetssystemet i en fastighet som sjuder av liv – Göteborgs Konserthus. Ett omfattande uppdrag som innefattade allt ifrån en integration av säkerhetssystem till installationer skräddarsydda för den unika miljön. Konserthuset har nu en integrerad säkerhetslösning, optimerad för fastigheten med maximal användarvänlighet. Få en inblick i hur det gick till!

Paket: Vaktmästeri

I det här paketet har vi satt samman ett exempel på hur vi på Monitor kan hjälpa er höja säkerheten. Läs mer om de produkter och tjänster som passar Vaktmästeri i listan bredvid.

Tillval

Som komplement till det paket vi exemplifierar med ovan kan ni höja säkerheten ytterligare med hjälp av ett eller flera tillval. Läs mer om de tillval som passar Offentlig verksamhet i listan bredvid.

Två filmer om automatiskt brandlarm

Här är två korta filmer som påvisar nyttan med automatiskt brandlarm, en smart lösning som ökar säkerheten inom er bransch. Filmerna visar hur brandkåren rycker ut på ett automatiskt brandlarm och hur viktigt det är att hålla huvudet kallt vid ett brandlarm.

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer

Få en offert

Kontakta vår expert

Kjell Svensson, Teknisk försäljning
031 63 65 08

Fyll i dina uppgifter.