Om Monitor

Monitor Larm är en certifierad anläggarfirma och kunniga i alla led av processen från installation till kontakt med larmcentralen. Vi värderar en nära kontakt med våra kunder och delar gärna med oss av kunskap som kan öka säkerheten på deras företag.

Avancerade och smarta säkerhetslösningar

På Monitor Larm arbetar vi aktivt med att se till så att personal, material och ekonomiska värden är väl skyddade. Men till skillnad från andra säkerhetsföretag i branschen arbetar vi på ett annorlunda sätt. Vi är nämligen certifierade i alla led, ger dig möjlighet till finansiering samt erbjuder helhetslösningar.

Den bästa larmlösning du kan välja är en certifierad process

Monitor Larm är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm enligt SSF 130. Det gör oss godkända av alla landets försäkringsbolag och kunniga i alla led av processen från installation till kontakt med larmcentralen. Något som mindre än 10 % av larmföretagen i Sverige är. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har kunder som har varit med oss från start.

Vi värderar en nära kontakt med våra kunder och delar gärna med oss av kunskap som kan öka säkerheten på deras företag. Vi erbjuder till exempel råd samt föreslår driftförbättringar i samband med att rådande säkerhetsstandarder ändras eller att försäkringsbolagens krav skärps.

Alla våra larmlösningar är utvecklade med innovativ teknik, användarvänlighet och design i åtanke. Är ni i behov av en specifik larmlösning kan vi dessutom hjälpa er att utveckla den från idé till produkt. Integrerade säkerhetssystem, passerkontroll, videoövervakning och inbrottslarm är bara några av de områden vi erbjuder spjutspetsteknologi inom. Mer information om oss och de larmlösningar vi erbjuder hittar du i vårt utbud.

Monitor erbjuder helhetslösningar

Många tjänster – ett avtal
Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Läs mer

Kontakta mig

Våra säkerhetslösningar är budgeterbara, så att du inte behöver tumma på kvaliteten.
Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri säkerhetsgenomgång
och budgetförslag.