Samla säkerheten

Säkerhetslösningar för er som gillar att allt från installation till utryckning och service ingår i avtalet.

 

samla sakerheten_vit_90px

Känn trygghet med en säkerhetslösning

På Monitor Larm erbjuder vi en certifierad lösning där allt från installation till utryckning och inte minst service av utrustningen ingår. Oavsett om ni redan har ett befintligt larmsystem eller behöver ett från grunden, kan vi hjälpa er. Dessutom säkerställer vi med en grundlig genomgång att alla krav uppfylls enligt regelverk av Stöldskyddsföreningen.

Larmmottagning

Monitor erbjuder larmmottagning med övervakning via SSF 136-godkänd (certifierad) larmcentral för företag, organisationer och privatpersoner. Vi erbjuder flera olika förmånliga abonnemang. Oavsett om du har ett befintligt larmsystem eller är i behov av nyinstallation, kan vi hjälpa dig. Självklart är tjänsten också knuten till en väktartjänst så att du också får hjälp när du behöver det.

Larmcentralen är knutpunkten där alla inkommande larm, ärenden och information hanteras för att skapa ökad säkerhet och trygghet hos våra kunder. Vid incidenter underrättar vi kunden och agerar direkt på det som händer för att minimera skador och kostnader.

Larmcentralen har backup, reservkraft och fysiskt skydd enligt gällande SSF-regelverk.

Så här går det till

Väktare

Monitor samarbetar med flera olika vaktbolag, vilket innebär att du alltid får det vaktbolag som är starkast i ditt geografiska område. För utryckning disponerar vi både utryckningsbilar och komplett utrustade servicefordon för att t ex skyddstäcka trasiga fönsterrutor.

Så här går det till

Service

Det är viktigt att ta hand om sin säkerhetsutrustning och ge den service med jämna mellanrum för att den ska fungera felfritt i många år. Och har man en verksamhet där det finns en kravställare (försäkringsbolag t.ex.) är det obligatoriskt att teckna ett serviceavtal där anläggningen gås igenom varje, eller vart tredje år beroende på larmklass.

Monitors anläggningskontroll är en del av administrationen kring den säkerhetslösning ni valt. Vi ser till att verksamheten uppfyller anläggarintyget, att projektering och installation utförts enligt regler och att åverkan inte gjorts på installationen. Vi underhåller även strömförsörjningsutrustningen, utför prov på säkerhetslösningarna och ser till så att anläggningen sköts enligt underhållsföreskrifter. Utöver genomgången ovan, som uppfyller regelverket SSF 130, kontrollerar vi lås, larmdekaler och behörighetslista samt ger tydliga larminstruktioner och för en kontrolljournal. Något som både höjer säkerheten och överträffar branschpraxis.

Boka ett besök

Kontakta vår expert

Marie Berlin, Koordinator
031 63 65 02

Fyll i dina uppgifter.


Monitor erbjuder helhetslösningar

Många tjänster – ett avtal
Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Läs mer

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer