Skippa nyckeln

Säkerhetslösningar för er som vill veta exakt vem som har tillgång till vilket utrymme, utan oro för borttappade nycklar.

 

skippa nyckeln_vit_90px

Vi hjälper dig skippa nyckeln

På Monitor Larm har vi valt att samla säkerhetslösningar för er som vill veta exakt vem som har tillgång till vilket utrymme. Vi säljer och monterar Nordens ledande passer-, porttelefoni- och bokningssystem för både flerbostadshus och företag och berättar gärna om fördelarna med att skippa nycklarna.

Passersystem & Dörraccess

Vi säljer och monterar Nordens ledande passer-, porttelefoni- och bokningssystem för flerbostadshus och företag. Systemen kan också integreras med inbrottslarm, kameraanläggning och brandlarm. Våra passersystem gör det lätt att spärra en tappad nyckel och möjliggör en enkel överblick av vem som har tillträde till vilket utrymme. Lås på inre utrymmen förebygger hot mot personal genom att obehöriga inte kan dröja sig kvar i lokalerna. Möjlighet att kombinera mekanik, elmekanik och passersystem ger en perfekt anpassad säkerhetslösning som också är framtidssäkrad.

Fördelar

En informativ film om passersystem

Här är en kort film som påvisar nyttan med passersystem, en smart lösning som ökar säkerheten i en rad branscher. Filmen är skapad av vår leverantör RCO.

Passer för innerdörrar

Som ett komplement till vanliga passersystem kan vi nu också erbjuda ett system som är anpassat för innerdörrar. Systemet finns både som offline- och onlinesystem samt som halvonline. Systemet från Simons Voss tillverkas i Tyskland och håller därmed ”tysk” kvalité vilket borgar för ett besvärsfritt användande med minimalt med servicebehov. Man kan välja mellan att bara byta ut låscylindern eller hela trycket beroende på vad det är för dörr och hur denna används.

En stor fördel med vårt system är att man inte behöver göra någon åverkan på dörren när man installerar detta eftersom de befintliga håltagningarna återanvänds. En annan stor fördel är batterilivslängden som är upp till 8 år vid normalt användande vilket är unikt på marknaden. Med offline menas att man programmerar respektive dörr på plats och om man därefter vill ändra behörighet eller tider gör man detta vid dörren med en dator. Halvonline innebär att man visar sitt passerkort vid en onlineläsare som monteras exempelvis innanför entrédörren på företaget. När kortet har hämtat aktuell information så förs denna över till offlineläsarna när man visar sitt kort. Online innebär att läsarna är uppkopplade via WiFi så att alla ändringar av behörigheter, tider eller andra funktioner direkt kan läsas in på respektive dörr i samma ögonblick som ändringen görs.

Detta system är ett utmärkt och kostnadseffektivt komplement till traditionella passersystem som vi gärna berättar mer om vid ett möte.

Fördelar

Parakey

Parakey är ett modernt molnbaserat passersystem för fysisk access via smartphone och wearables. Istället för traditionella nycklar, passerkort eller taggar kan du med hjälp av Parakey både öppna dörrar och tilldela fysiskt tillträde med hjälp av din smartphone eller wearables.

Den molnbaserade produkten är uppbyggd av tre olika delar: en molntjänst, en hårdvara och en smartphone-app. I molntjänsten hanteras och distribueras alla digitala nycklar till användare och deras smartphones. Här samlas även all information och händelser som sker i systemet – till exempel vem som öppnat vilken dörr senast. Hårdvaran utgörs av en dosa som placeras på väggen innanför dörren. Denna agerar brygga mellan smartphone och dörrens lås eller befintligt passersystem.

Den tredje delen av produkten, appen, samlar en användares digitala nycklar och skickar en signal till hårdvaran för att öppna den valda dörren. Parakey identifierar vilken dörr eller grind som användaren står närmast och med hjälp av en knapptryckning är dörren öppen. Utöver detta kan användaren dessutom öppna dörrar direkt ifrån en notis – enkelt, smidigt och användarvänligt.

Fördelar

 

*Förutsatt att ni har dörrar med elektromekaniska lås,
dvs. lås som öppnas med antingen kod, bricka eller liknande.

Porttelefoni

Porttelefoni finns en mängd varianter av, allt från telefoner integrerade i passersystem till helt fristående varianter. Vilket man ska välja beror helt på vilka behov ni har nu och i framtiden. Det kanske finns estetiska hänsyn att ta, exempelvis om porten sitter i ett gammalt hus, eller i ett modern vilket gör att man även ska fundera på detta för att få en snygg lösning. Monitors säljare kommer gärna ut och hjälper att välja rätt system för just era förutsättningar.

Port & entré

Många människor kommer till en bostadsfastighet varje dag: boende, fastighetsskötare, brevbärare, besökare, personer som har sina arbetsplatser i fastigheten med flera. Ta kontroll över vilka som får komma in i byggnaden och när.

Fördelar

Lås

För att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning krävs ofta att vi även monterar lås och ellås, som exempelvis när vi installerar passer- eller porttelefonisystem. Monitor samarbetar sedan många år med de bästa låssmederna i Göteborg som hjälper oss att se till att våra kunder får de allra bästa lösningarna även här.

Exempel på lås

Boka ett besök

Kontakta vår expert

Robin Wintell, Teknisk försäljning
031 388 99 42


Monitor erbjuder helhetslösningar

Många tjänster – ett avtal Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Läs mer

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer