Skola & Utbildning

I skolans värld blir vandalisering, skadegörelse och även inbrott allt vanligare. Allra värst är de bränder som alltför ofta anläggs på skolor. Monitor hjälper er att på ett kostnadseffektivt sätt att minska eller rent av ta bort skadegörelsen.

Paket: Förskola

I det här paketet har vi satt samman ett exempel på hur vi på Monitor kan hjälpa er höja säkerheten. Läs mer om de produkter och tjänster som passar Förskola i listan bredvid.

Tillval

Som komplement till de paket vi exemplifierar med ovan kan ni höja säkerheten ytterligare med hjälp av ett eller flera tillval. Läs mer om de tillval som passar Skola & Utbildning i listan bredvid.

Två filmer om kameraövervakning

Här är två korta filmer som påvisar nyttan med kameraövervakning, en smart lösning som ökar säkerheten inom er bransch. Filmerna visar vår samarbetspartner Mindmancers föredrag om ”Skolbevakaren” och en intervju med Per Edsmar på Swelarm.

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer

Få en offert

Kontakta vår expert

Kjell Svensson, Teknisk försäljning
031 63 65 08

Fyll i dina uppgifter.