Bokningssystem

Säkerhetslösningar för er som gillar enkla och tydliga sätt att boka gemensamma resurser.

 

bli_resurssmart_vit_90px

Bli resurssmart

Gemensamma resurser som mötesrum eller tvättstugor kan lätt orsaka huvudbry för verksamheter: nycklar tappas och rum dubbelbokas. På Monitor Larm använder vi oss av ett digitalt passersystem och hjälper er gärna med att undvika både skadegörelse, stölder och orättvisor med en tryggare miljö.

Besöksbokningssystem

Med ett bokningssystem för gemensamhetslokaler undviker ni skadegörelse, stölder och orättvisor. Då det bara är den som bokat som har tillgång till utrymmet skapas det även en tryggare miljö. Och istället för att dela ut nycklar som lätt kan komma på vift använder vår besöksbokning ett passersystem med kort eller tagg för tillträde.

Vi har ett flertal olika lösningar för bokning, till exempel ett som inkluderar elektroniska informationstavlor och portregistrering, ett annat där debitering kan ske direkt i samband med bokning och ett tredje där bokning enkelt sker via webbplats eller smarttelefon. Att administrera systemet är enkelt vilken lösning ni än väljer – vare sig det gäller ett stort bolag med många fastigheter eller ett enskilt företag. Programmet är dessutom lättnavigerat, intuitivt, funktionsrikt och sköts från ett och samma system.

Rums- och resursbokningssystem

Utnyttja verksamhetens resurser smartare genom att förenkla bokningen av dem. Med ett rums- och resursbokningssystem kan ni effektivisera och kontrollera alla era mötesrum, arbetsplatser och firmabilar till exempel. Medarbetarna kan enkelt boka vad de behöver via sin dator eller mobil och administrationen får i realtid konkret information om vilka tillgångar som behöver investeras i, och vilka som inte utnyttjas optimalt.

Bokningssystemet passar alla verksamheter som har en eller flera gemensamma resurser. Det fungerar även ihop med era befintliga program, oberoende av IT-lösning.

En informativ film om rums- och resursbokningssystem

Här är en kort film som påvisar nyttan med rums- och resursbokningssystem, en smart lösning som effektiviserar gemensamma resurser i en rad branscher. Filmen är skapad av vår leverantör Pronestor.

Tvättstugebokning

Enkelt bokningssystem för fristående tvättstugor i fastigheter där flera personer delar samma utrymme. Systemet monteras utanför dörren och en tvättid bokas enkelt på plats eller via webben. Under den period då en tvättid är bokad kan ingen annan nå tvättstugan tack var ett digitalt passersystem. Dessutom kan du som fastighetsägare sköta driftövervakning och maskinstyrning direkt i systemet.

Få en offert

Kontakta vår expert

Kjell Svensson, Teknisk försäljning
031 63 65 08

Fyll i dina uppgifter.


Monitor erbjuder helhetslösningar

Många tjänster – ett avtal
Vi tar ett helhetsgrepp om säkerheten genom att samla all installation, administration och hantering av era säkerhetslösningar under ett och samma avtal. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt för er som kund.

Läs mer

Finansiering

Med vår smidiga finansieringslösning slipper ert företag att binda upp sitt kapital. Det gör det enkelt att följa teknikutvecklingen samt ger er möjlighet att använda pengarna till andra investeringar!

Läs mer