Flexibla och pålitliga säkerhetssystem

Ett pålitligt passersystem

Med Dinbox slipper ni krångliga porttelefoner. Istället får ni ett digitalt passersystem som helt anpassar sig efter er fastighet. Passersystemet är dessutom molnbaserat, vilket gör att ni smidigt kan ställa in vilka passernycklar som ska fungera var i fastigheten. Tryggt och enkelt! Vill ni veta mer? Vi erbjuder alltid fri rådgivning.

Trygga taggläsare

I en BRF eller ett flerfamiljshus finns vissa säkerhetsutmaningar. Med Dinbox bemöter du dem på rätt sätt. Till exempel med säkra och smidiga taggläsare på dörrar till bland annat entrén, tvättstugan, soprummet, garaget, källaren och cykelrummet. Det gör att ni enkelt kan styra behörigheten på utvalda dörrar, och skulle någon i trapphuset tappa bort sin taggnyckel kan ni direkt spärra den. Då slipper ni dyra omläggningar av lås och får samtidigt bättre koll på vilka som vistas i era lokaler. Hör gärna av er, så berättar vi mer.

Smidig administrering

Med Dinbox kan ni enkelt administrera allt som händer i huset – var och när det passar er. Till exempel kan ni smidigt lägga in nya taggnycklar från den egna hemdatorn, eller nå ut med information på trapphustavlan via mobilen när ni sitter på bussen. Detta sparar mycket tid för alla inblandade och underlättar verkligen arbetet i styrelsen. Vill ni veta mer? Vår kund Mikael Augustinsson på BRF Plantagegatan berättar.

Enkelt att boka tvättid

Med Dinbox blir boendet tryggare och vardagen smidigare. Till exempel slipper ni springa ner i källaren för att jaga lediga tvättider. Tack vare användarvänliga bokningstavlor och det smarta bokningssystemet kan ni enkelt boka eller avboka en tvättid var ni än befinner er – med hjälp av mobilen eller datorn. Samma sak gäller om ni har en gästlägenhet, ett gym eller kanske en lånecykel i fastigheten. Smart, säkert och bekvämt! Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

Brandsäkra dörrar och smarta postboxar

Dinbox är en helhetslösning, full av spännande synergier. Vill ni till exempel stänga ute störande ljud samtidigt som ni ökar säkerheten vid brand? Med Dinbox kan ni kombinera smidiga, brandsäkra och ljudisolerande säkerhetsdörrar med digitala postboxar i trapphuset eller utanför entrén. Som boende kan man då enkelt öppna sin postbox med den unika tagg som även låser upp ens dörr. Säkerhetsdörrarna kan även specialanpassas utifrån de färger och mått som gäller för just er trappuppgång. Tryggt och snyggt! Möjligheterna är många – hör gärna av er, så berättar vi mer.

Monitor – smart och smidig säkerhet

Vi finns i Göteborg och hjälper BRF:er och flerfamiljshus i Västra Götalandsregionen. Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar. Läs mer.

  • Ett pålitligt passersystem
  • Trygga taggläsare
  • Smidig administrering
  • Enkelt att boka tvättid
  • Brandsäkra dörrar
  • Smarta postboxar
  • Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar.