Med NOX kan ni exempelvis kan styra ert företags inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem från en och samma centralenhet. Tryggt och användarvänligt!

Ett system – oändliga möjligheter

Med NOX får ni en säkrare arbetsplats, men också smidigare arbetsdagar. Till exempel kan ni enkelt integrera kameraövervakning och belysning med ett passersystem. Då får endast anställda med passerkort tillträde till era lokaler, samtidigt som lamporna endast lyser när de anställda är på plats. Tryggt för verksamheten, bra för plånboken och planeten.

NOX app – smidig distansstyrning

NOX har även en app där ni bland annat kan styra era larm, titta på kameror och öppna dörrar och grindar direkt från mobilen eller surfplattan. På så sätt får ni total kontroll och överblick på distans, och skulle ett larm gå blir ni direkt meddelade samtidigt som ett vaktbolag snabbt rycker ut.

  • Med hjälp av appen kan ni med bild och film följa vad som händer i realtid. Både i era lokaler, entréer och korridorer, men också utomhus på till exempel parkeringsplatsen.
  • Med appen kan ni dessutom enkelt styra belysningen och på så sätt sänka era energikostnader. Smart och hållbart!
Full koll på arbetsplatsen

Med NOX kan ni enkelt täcka alla era säkerhetsbehov, oavsett om ni arbetar mitt i city eller i ett avskilt industriområde. Med en integrerad och skalbar kameralösning i ert säkerhetssystem kan ni enkelt hålla koll på vilka som rör sig var och när inne på kontoret eller ute på byggarbetsplatsen. Vill ni veta mer? Vi på Monitor är experter på NOX och vi sätter gärna samman en trygg och smidig lösning för just er verksamhet. Klicka här för fri rådgivning.

Enkel och trygg användning

Med NOX kan ni enkelt administrera användare, öppna dörrar, se loggar samt sköta larm och brandlarm. Allt detta och mer från ett enda system, en enda plattform. Med NOX är det även enkelt att hålla stenkoll på fukt- och temperaturnivåer i verksamheten. Till exempel kan ni ställa in ett larm som både startar ventilationen i rummet och meddelar er om fuktnivån skulle öka i känsliga utrymmen.

Integrera mera

NOX är så flexibelt att ni kan ha obegränsat antal detektorer samtidigt som ni enkelt kan integrera system för till exempel bokning, kameror, belysning och drift. Vill ni veta vilka flexibla säkerhetslösningar som passar bäst för just er verksamhet? Hör gärna av er.

Monitor – smart och smidig säkerhet

Vi finns i Göteborg och hjälper företag, organisationer och verksamheter i Västra Götalandsregionen.

Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar. Läs mer
  • Allt samlat i ett system
  • Smidig distansstyrning
  • Full koll på arbetsplatsen
  • Enkel och trygg användning
  • Smart systemintegrering
  • Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar.