Låset är en auktoriserad låssmed med unik expertis inom låssystem, spanjoletter och fönsterbeslag. I 40 år har vi ökat säkerheten i Göteborg, och i dag är Låset en del av Monitor Larm & Bevakning. Tillsammans ser vi till att säkerheten hålls hög, smart och smidig i Västra Götaland.

Mästare på låssystem

Mycket har hänt sedan Låset AB slog upp portarna 1981. Med åren har företaget blivit en heltäckande leverantör av mekaniska och elektroniska lås. Sedan 2007 arbetar vi med ILOQ – ett säkert, smart och digitalt låssystem utan både batterier och bekymmer. Tillsammans med Låset besitter Monitor den expertis som krävs för att kunna montera, programmera, projektera och hjälpa kunden att smidigt hantera och administrera ILOQ’s innovativa låssystem. Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

En auktoriserad låssmed

Som auktoriserad låssmed är Låset anslutna till SLR (Sveriges lås och säkerhetsleverantörs riksförbund). Det innebär att vi har personal som innehar gesäll- och mästarbrev. Allt arbete utförs efter ledningssystemet FR2000, vilket innebär att Låset i Centrum HJK AB uppfyller branschens alla kvalitets- och miljökrav.

Besök gärna Låsets butik

Den finns på Stora Badhusgatan 32 i Göteborg, med öppettider måndag till fredag.

Kontakta oss!
Du når även oss via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

Låset är proffs på:

  • Låssystem
  • Nyckeltillverkning
  • Reparation, service och installation av spanjoletter
  • Reparation och service av fönsterbeslag (till exempel Pivå-fönster och H-fönster)
  • Mekaniska låssystem (till exempel ASSA ABLOY och EVVA)
  • Elektroniska/digitala låssystem (till exempel ILOQ, EVVA AirKey, Yale och ID Lock)
  • Låsbeslagning såsom trycken, behör och nödbeslagning

65 års samlad erfarenhet

Sedan starten 1994 har Monitor installerat säkerhetslösningar lika noggrant som de valt samarbetspartners. Därför gläder det oss att Låset nu är en del av Monitor. Tillsammans har vi 65 års samlad erfarenhet av smarta och smidiga säkerhetslösningar. Tillsammans kan vi hjälpa fler. Här kan ni läsa mer om vår sammanslagning.