En larmanläggning från Monitor är en trygg investering. Vi jobbar endast med certifierade produkter och kan erbjuda skräddarsydda larmlösningar för alla slags verksamheter. Med oss får ni alltid en optimal säkerhetslösning som uppfyller de unika krav som ställs hos just er, från exempelvis ert försäkringsbolag.

Vi hjälper företag av alla storlekar, från det mindre till det riktigt stora, med avancerade funktioner samt integration med exempelvis passer- och kamerasystem.

Hyrlarm/Bygglarm

Detta är en tillfällig, mycket flexibel bevakningslösning om ni under en kortare eller längre period vill höja säkerheten på ett objekt – exempelvis en byggarbetsplats. Våra larmväskor levereras alltid med kameraverifiering, vilket kraftigt sänker era kostnader för falsklarm. Med vår lösning slipper ni garanterat falsklarm och onödiga utryckningar.

Digitala nycklar

Vill ni veta exakt vem som har tillgång till vilket utrymme? Då är digitala nycklar en ultimat lösning. Dels slipper ni oro för borttappade nycklar, dels får ni smidig administration i molnet.

Elektroniska nycklar

Att kombinera fysiska nycklar med digital behörighet innebär både smidigare administration och ökad säkerhet. Vi på Monitor samarbetar med bland annat ILOQ och Assa.

Brandlarm

En trygg och smidig säkerhetslösning som snabbt hjälper till att utrymma lokaler och underrätta brandkår. Ett brandlarm kan inte hindra att en brand uppstår, men det är en ovärderlig hjälp om olyckans skulle vara framme. Viktigast av allt hjälper brandalarmet till att rädda liv – men det kan även se till att era materiella skador hålls nere. Både vad gäller produktionsbortfall och andra ekonomiska konsekvenser.

Kameraövervakning CCTV

En smidig säkerhetslösning för er som vill skydda personal, material och ekonomiska värden. Med aktiv kameraövervakning får ni oslagbar bevakning och direkt åtgärd vid eventuellt inbrott – från det att övervakningskameran fångar en bild till det att en väktare är på plats.

Dimkanon

Med en dimkanon tar det bara några sekunder innan en lokal fylls med dimma. Det gör att sikten i lokalen blir obefintlig och att det kort sagt blir omöjligt för obehöriga att orientera sig.

Lås

För att kunna erbjuda våra kunder en trygg helhetslösning krävs ofta att vi även monterar lås och ellås när vi exempelvis installerar passer- eller porttelefonisystem. Vi på Monitor är majoritetsägare i Låset i Centrum, som också är vår samarbetspartner.

  • Hyrlarm/Bygglarm
  • Digitala nycklar
  • Kameraövervakning CCTV
  • Brandlarm
  • Utrymningslarm
  • Kombilarm
  • Lås
  • Dimkanon
  • Passersystem/dörraccess
  • Inbrottslarm