Med NOX kan ni exempelvis kan styra verksamhetens inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem från en och samma centralenhet. Tryggt och användarvänligt!

Ett system – oändliga möjligheter

Med NOX blir vardagen säkrare och smidigare. Till exempel kan ni enkelt integrera kameraövervakning och belysning med ett passersystem. På detta sätt får endast behöriga med passerkort tillträde till era lokaler, samtidigt som lamporna endast lyser när anställda, skolbarn eller medlemmar är på plats. Tryggt för er, bra för plånboken och miljön.

NOX app – smidig distansstyrning

NOX har även en app där ni bland annat kan styra era larm, titta på kameror och öppna dörrar och grindar direkt från mobilen eller surfplattan. På så sätt får ni total kontroll och överblick på distans, och skulle ett larm gå blir ni direkt meddelade samtidigt som ett vaktbolag snabbt rycker ut.

  • Med hjälp av appen kan ni med bild och film följa vad som händer i realtid. Både i era lokaler, salar och korridorer, men också utomhus på till exempel skolgården eller parkeringsplatsen.
  • Med appen kan ni dessutom enkelt styra belysningen och på så sätt sänka era energikostnader. Smart och hållbart!
Full koll i verksamheten

Ju fler människor som vistas i en lokal, desto högre krav ställs på säkerhetslösningen. Med säkerhetssystemet NOX är det aldrig några problem. Som användare av NOX kan ni enkelt integrera rörelsedetektorer och sirener med skalbara kameralösningar i till exempel hallar, mottagningar, kontor, lekrum och kyrksalar. Då får ni full koll på vilka som rör sig var och när i era lokaler. Vi på Monitor är experter på NOX och vi sätter gärna samman en trygg och smidig lösning för just er verksamhet. Vill ni veta mer? Klicka här för fri rådgivning.

Enkel och trygg användning

Med NOX kan ni enkelt administrera användare, öppna dörrar, se loggar samt sköta larm och brandlarm. Allt detta och mer från ett enda system, en enda plattform. Med NOX är det även enkelt att hålla stenkoll på fukt- och temperaturnivåer i verksamheten. Till exempel kan ni ställa in ett larm som både startar ventilationen i rummet och meddelar er om fuktnivån skulle öka i känsliga utrymmen.

Integrera mera

NOX är så flexibelt att ni kan ha obegränsat antal detektorer samtidigt som ni enkelt kan integrera system för till exempel bokning, kameror, belysning och drift. Vill ni veta vilka flexibla säkerhetslösningar som passar bäst för just er verksamhet? Hör gärna av er.

Monitor – smart och smidig säkerhet

Vi finns i Göteborg och hjälper skolor, kyrkor, kommuner och landsting i Västra Götalandsregionen.

Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar. Läs mer
  • Allt samlat i ett system
  • Smidig distansstyrning
  • Full koll på verksamheten
  • Enkel och trygg användning
  • Smart systemintegrering
  • Ni får ett avtal, vi tar fullt ansvar.

I offentliga verksamheter är öppenhet och säkerhet för personal, elever, patienter och besökare A och O. Med NOX har ni därför:

Smidig behörighetsstyrning
Rätt personer får tillgång till utvalda utrymmen, dörrar, låsbara skåp, med mera.

Snabb nedlåsning
Skulle en oönskad situation uppstå kan ni snabbt och enkelt låsa ner verksamheten.

Smart miljöbesparing
Genom att sammankoppla NOX med system för belysning, ventilation och värme ser ni bland annat till att ljuset släcks när ingen är i lokalen.

Trygg överblick
NOX är enkelt att integrera med kamerabevakning, både inne och ute. Då kan ni noggrant övervaka utvalda ytor och snabbt få hjälp vid exempelvis brand. Kamerasystemets smarta sökfunktioner är även till stor hjälp om till exempel ett barn skulle springa bort i era lokaler.