Vi växer så det knakar. Mycket tack vare våra härliga kunder, men också på grund av våra väl valda samarbetspartners. Låset i Centrum är en sådan. I över 40 år har de ökat säkerheten i Göteborg, och i många år har vi haft ett lika nära som lyckat samarbete. Nu går vi samman.

65 års samlad erfarenhet

Förtroende är ingenting man får, det är något man förtjänar. Sedan starten 1994 har vi på Monitor installerat säkerhetslösningar lika noggrant som vi valt samarbetspartners. Därför gläder det oss att Låset nu är en del av Monitor. Tillsammans har vi 65 års samlad erfarenhet av smarta och smidiga säkerhetslösningar. Tillsammans kan vi hjälpa fler.

Same same, but different

Att Låset nu tillhör Monitor innebär många fördelar men få praktiska förändringar. Björn är fortfarande delägare och Låset kommer att finnas kvar i samma lokaler – med samma personal, hemsida och telefonnummer som tidigare. Den stora förändringen blir att vi på Monitor erbjuder en resursförstärkning som breddar produkt- och tjänsteutbudet. Så, för dig som redan är Låset-kund kan vi glatt meddela att bäst nu blir ännu bättre.

Tack och lycka till!

Kenneth & Helene Nyström, Låsets fd ägare, vill tacka alla kunder, samarbetspartners och leverantörer för en fantastisk tid. Från och med nu är Kenneth och Helene verksamma på Elektrolåset Sverige AB, som har sitt säte i Kalix. Så här säger de själva om vår sammanslagning:

”Vi lämnar med stolthet över företaget till Monitor Larm & Bevakning. De har under flera år varit Låsets enskilt största kund. Av denna anledning har vi ett nära samarbete mellan företagen. Det känns därför naturligt att Monitor Larm & Bevakning blir nya ägare i Låset och fortsätter att utveckla och erbjuda våra kunder lösningar som ligger i tiden.”

Vi på Monitor tackar ödmjukast för förtroendet, och önskar Kenneth och Helene ett stort lycka till med utvecklandet av sin verksamhet i Norrbotten. Här kan du läsa mer om Låset.