Vi firar in 2016 genom att Monitor Larm & Bevakning övertar ansvaret för service och underhåll av säkerhetsanläggning som är utförd av Älvängens Larm.

Thomas Wintell har genom åren installerat inbrottslarm, trygghetskamera och andra säkerhetssystem under varumärket Älvängens Larm. Efter slutförd installation har vi ansvarat för service och underhåll av din anläggning. Vi tackar för detta förtroende.

Den tekniska utvecklingen ställer dock allt högre krav på specialistkompetens. Därför väljer nu Älvängens Larm med ägare Thomas Wintell att överlåta verksamheten till Monitor Larm & Bevakning.

– Jag har under många år hjälpt Monitor Larm & Bevakning att utföra såväl installation som service som inhyrd entreprenör. Jag känner dem därför mycket väl och har det största förtroende för kompetens inom Monitor Larm. Jag kommer själv att fortsätta att arbeta aktivt som tekniker, nu som anställd hos Monitor Larm & Bevakning.

En resursförstärkning:

Monitor Larm & Bevakning är certifierad anläggarfirma vilket medför att vi är godkända av alla försäkringsbolag. Monitor har funnits i drygt 20 år och idag är vi 19 stycken som ser fram emot att få hjälpa dig. Vi har ett antal lösningar som idag hjälper många av våra kunder i vardagen. Områden som Samla säkerheten, Stoppa tjuven, Skippa nyckeln, Fånga på film, Rädda liv, Bli resurssmart samt Analogt till digitalt. Vi har under åren haft förtroendet att installera och sköta ca 4000 anläggningar. Hos oss får du allt från projektering av säkerhetsanläggning till vaktåtgärd genom ett och samma telefonnummer.

Ett nummer, många tjänster!

Som VD på Monitor Larm & Bevakning är jag mycket nöjd med att vi får förtroendet att sköta om Thomas livsverk och kunderna till Älvängens Larm. Thomas har stor kompetens i många produktområden och det känns skönt att vi stärker våra resurser genom att ha anställt Thomas. Jag ser fram emot ett långsiktigt säkerhetssamarbete

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta oss på 031-636500 alternativt besöka vår hemsida www.monitor-larm.se