Bästa sättet att hålla en företagsmässig relation levande är att på olika sätt umgås med sina kunder. Dels kan man göra detta genom att besöka dem ibland, kanske ta en lunch, och ibland bjuda in till event, föreläsningar eller kvällsaktiviteter. Traditionellt sett så har kvällsaktiviteter exempelvis bestått av fotbolls- eller kanske hockeymatcher men vi på Monitor strävade efter att hitta något annat.

På hösten 2013 lanserade Göteborgs Symfoniker sin nya företagsserie High Five som bestod av fem träffar där man förutom att få avnjuta en vacker konsert även fick lyssna på en spännande föreläsning och dessutom fick vi en intressant presentation av varje konsert av en av orkesterns musiker.

Monitor har haft med sig olika gäster under de här månaderna som serien pågått och reaktionerna har varit överväldigande vilket har varit väldigt roligt!

Nu i onsdags var det dags för sista konserten i serien och denna gång var det inte symfonikerna själva som spelade, utan nu var det en gästande barockorkester från Freiburg i Tyskland som underhöll oss.

Den som jag hade glädjen att ha med mig på denna konsert var Kim Foss Johansson från Coor Services och av hennes reaktioner att döma så blev det succé ännu en gång!

High Five fortsätter till hösten igen och vi kan bara rekommendera andra att göra som vi: Teckna er för ett nytt abonnemang, jag lovar att era kunder kommer att uppskatta det oavsett om de tror sig vara en fantast av klassisk musik eller ej, bara upplevelsen att gå in i den fantastisk byggnad som Göteborgs konserthus är kommer man långt med!