Är du en driven och erfaren tekniker som förstår vikten av både säkerhet och kundens behov? Vill du vara en del av ett växande företag med en spännande framtid? Då är du rätt person för oss och vi rätt plats för dig.

Monitor Larm & Bevakning söker nu en larmtekniker. Vi behöver dig som är utbildad elektriker, säkerhetstekniker eller har annan relevant teknisk bakgrund.

Krav:

  • Du har arbetat som elektriker eller tekniker i minst fem år. 
  • Du har erfarenhet av inbrottslarm, passersystem, porttelefon, kameraövervakning och nätverk. 
  • Du är ordningsam, strukturerad, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i team.
  • Du har B-körkort

Meriterande:

  • Du har kunskap inom, NOX, ASSA ARX, RCO, APTUS, Nätverksstruktur samt SSF 130.

Monitor Larm & Bevakning

Vi är en certifierad anläggarfirma med säte i Göteborg och över 25 års erfarenhet av moderna, smarta och skräddarsydda säkerhetslösningar. Vårt fokus är att göra vardagen säkrare och smidigare för företag, BRF:er och offentliga verksamheter.

På Monitor Larm värderar vi en nära kontakt med våra kunder och vi delar gärna med oss av vår kunskap för att öka deras säkerhet. I dag är vi 27 personer som dagligen arbetar med försäljning, projektering, installation, service och avtalstjänster.

Vi startade vår verksamhet 1994 och i slutet av 2019 blev vi även ägare till låsföretaget Låset i Centrum, som har en butik på Stora Badhusgatan i Göteborg. Tack vare denna utveckling och alla förfrågningar från våra kunder behöver vi nu stärka vårt härliga team. Därför behöver vi dig!

Som anställd hos oss har du:

  • En heltidstjänst på ett företag som tänker framåt, med månadslön och arbete måndag till fredag mellan kl 07–16.
  • En servicebil av personbilstyp, som du har rätt att använda som förmånsbil.
  • Friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och sjukvårdsförsäkring.
  • En smartphone och en dator från vilka du kan hantera all form av dokumentation.
  • Möjligheten att påverka Monitors framtid. Vi är lyhörda och vill hjälpa dig att utvecklas. Därför har vi regelbundna avstämningsmöten, samt utvecklingsdagar där hela företaget samlas och reser bort ett par dagar.

Är det dig vi söker?

Skicka din ansökan, ditt CV samt ett personligt brev till oss där du beskriver varför just du platsar i vårt team. Vi tar löpande emot ansökningar, så sök så snart som möjligt.

Ange ”Tekniker 2021” som referens i ditt mail och skicka allting till vår tekniska ledare Marcus Andersson: marcus.andersson@monitor-larm.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS – Din yrkesroll hos oss kommer att kräva ett godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister, samt att du är svensk medborgare och kan hantera svenska i tal och skrift.

Monitor Larm – vi gör säkerheten smart och smidig i Västra Götaland.