De flesta tycker nog att det låter fint att vara certifierad. Men alla kunder kanske inte vet vad det faktiskt innebär att välja en leverantör som är certifierad – eller att välja en som inte är det. Gör du? En av våra kunder heter Evolabel. Ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer industriella skrivare. Vi fick en pratstund med Mattias Ackers, som berättar om Evolabels spännande säkerhetsresa.

Hur såg säkerheten ut innan ni kom i kontakt med Monitor?

Den var i stort behov av modernisering. Huset vi sitter i byggdes i mitten av 80-talet, och våra säkerhetssystem kom från den tiden. Eftersom vi är flera företag som delar på lokalen så fanns det en hel del utmaningar med tanke på nödutgångar och andra känsliga områden. Detta ställde rätt höga kvar på det företag som skulle leverera vår säkerhetslösning.

Vilken hjälp har ni fått av oss på Monitor?

När jag är på jakt efter en bra lösning letar jag alltid upp flera leverantörer och jämför. Det visade sig ganska snabb att lösningen från Monitor var i en helt annan klass. Ni tog er an uppdraget på ett väldigt professionellt sätt, och kom med en förnuftig och balanserad lösning som vi trodde på. Det stämde helt överens med hur vi vill att vår säkerhet ska vara. Så, ja, jag har ett väldigt stort förtroende för Monitors kunskaper och förståelse för våra behov i fastigheten.

Hur känns säkerheten på företaget nu?

Riktigt bra. Nu har vi ett flexibelt och heltäckande lås- och larmsystem som heter NOX. Det visade sig ganska snabbt vara ett klokt val. Bara några veckor efter installationen hade vi nämligen ett inbrottsförsök där de försökte ta sig in på två olika ställen. Larmet gick och inbrottet avbröts. Vaktbolaget var här inom 10 minuter.

Hur tycker du att samarbetet med Monitor fungerar och känns?

Vi har faktiskt bara positiva ord att säga om Monitor som leverantör. Hela personalen var engagerad i vårt projekt, tidsplaner hölls och ni levererade det som utlovats. Vi kände ett förtroende från första början, och är kort sagt väldigt nöjda.

Evolabel utvecklar, tillverkar och säljer industriella skrivare som är säkra att använda, har hög prestanda och är smida att installera och serva. Här kan du läsa mer om Evolabel.

Vill du veta mer om säkerhetssystemet NOX? Klicka här.